Zeeuwse Houtpellets - De duurzame toekomstige warmtebron.
Skip links

Onze Pellets
Asstofzuigers
Filters

#verduurzaming

Verduurzamen door Zeeuwse Houtpellets.

De vraag naar duurzame energiebronnen is groter dan ooit. Dit vraagt om actie om samen de verantwoordelijkheid te nemen voor een betere toekomst, voor ons en voor de nieuwe generatie. Hier wil Zeeuwse Houtpellets graag een rol in spelen door het verkopen van hoge kwaliteit gecertificeerde houtpellets, aan eerlijke prijzen. Een goede kwaliteit van de houtpellets is belangrijk voor de levensduur van uw kachel of installatie.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, professionaliteit en resultaatverantwoordelijkheid. Met Verba houtpellets bent u hier als klant altijd van verzekerd. U kunt de houtpellets bij ons kopen op de daarvoor aangegeven afhaal tijden óf makkelijk en snel bij u thuis laten bezorgen via onze distributeur.

Afhalen?
U kunt onze producten bij ons kopen door uw bestelling bij voorkeur via onze webshop te plaatsen. Bellen mag natuurlijk ook.

Uw bestelling kan makkelijk en snel via onze distributeur thuis worden bezorgd.

Wenst u uw bestelling zelf af te halen, dan verwijzen wij naar onze afhaaltijden.

Onze afhaaltijden zijn:

Van Juni tot September zijn wij fysiek niet op standaard tijden aanwezig voor afhaal. Bel dan even voor het maken van een afspraak.

Navigeer via google maps Navigeer via google maps

Waarom stoken met houtpellets?

Houtpellets zijn populairder dan ooit als verwarmingsbron dan cv-ketels vanwege hoge kosten en milieuvriendelijkheid. De overheid biedt soms zelfs subsidies voor pelletkachels, door het gebruik van pelletkachels kan er al snel een rendement van ruim 90% behaald worden. Het bijvullen van het pelletreservoir hoeft maar om de paar dagen en de kachel regelt het vuur zelf. Het kan worden aangesloten op de thermostaat en cv-installatie, vergelijkbaar met een cv-ketel. Bespaar geld door houtpellets te gebruiken, maar let op de prijsverschillen.

🍪 Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.