Skip links

Asstofzuiger & losse filters

 8,95 66,85 incl. BTW

Deze heavy duty as stofzuiger met een vermogen van 1.200 Watt is speciaal ontworpen om afgekoelde assen uit houtkachels, openhaarden en barbecues op te zuigen. Het apparaat werkt veilig, snel, licht en is zeer gebruiksvriendelijk. Het heeft zelfs een handige blaasfunctie!

Artikelnummer: 0002-1 Categorie:

Description

Krachtig en goede reiniging.

Alles over de Asstofzuiger en losse filters

Het hoge vermogen van 800 Watt garandeert een goede reiniging van de hele verbrandingskamer, niet alleen van lichte assen en stof, maar ook van mogelijke restanten van onverbrand hout – zelfs uit moeilijk bereikbare plaatsen. De stofzuiger is voorzien van een dubbel filtersysteem (HEPA filter en materiaalfilter) waardoor alle vuiligheid wordt opgevangen en niet terug in de ruimte wordt geblazen. Hierdoor wordt de motor ook optimaal beschermd. De filters in de set kunnen eenvoudig worden verwijderd en onder stromend water worden gewassen, waardoor ze herhaaldelijk kunnen worden gebruikt.

Het vuil wordt opgeslagen in de sterke en duurzame 18 liter tank van roestvrij staal. Handige metalen veiligheidsklemmen maken de container eenvoudig te demonteren en maken een snelle lediging mogelijk. Het extra lange netsnoer van 2 meter zorgt ervoor dat u genoeg bewegingsruimte heeft zonder gebruik te hoeven maken van een extra verlengsnoer. U kunt zelfs gebruik maken van de handige blaasfunctie door de slang andersom aan te sluiten. Het mondstuk is gemaakt van hoogwaardig aluminium, kras- en hittebestendig.

Specificaties

Capaciteit

10 Liter – 18 Liter

Vermogen

800W – 1200 W

Spanning

220-240V ~ 50 / 60Hz

Tankmateriaal

Roestvrij staal

Filtersysteem

HEPA-filter en materiaalfilter

Lengte van de zuigbuis

100cm

Lengte van het netsnoer

2m

Buitenmaten van de stofzuiger (H / B)

19 / 26 cm – 27,5/ 29 cm

🍪 Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.