Veelgestelde vragen - Zeeuwse Houtpellets
Skip links

Veelgestelde vragen.

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

De houtpellets

Wij verwarmen zelf al een aantal jaar met een pellet cv en inmiddels ook pelletkachel. Maar met de houtpellets die we in Nederland kochten hadden wij vaak last van storingen en andere problemen. Totdat wij een keer Verba houtpellets probeerden. We ontdekten dat deze pellets niet alleen langer branden en meer warmte afgaven. Maar veel belangrijker nog: de kachel bleef schoner en er kwam geen gruis of andere onnodig afval in de kachel of schroef.
We waren zo enthousiast dat we de producent een bericht hebben gestuurd. Wat bleek: dit bedrijf maakt gebruik van moderne hoogwaardige apparatuur en technologie met hoge productienormen. Dit zorgt voor een één van de hoogste verbrandingswaardes, maar ook voor de laagste as- en vochtwaarde. Zo heb je minder last van storingen en problemen met de pellet schroef.
Kort gezegd: wij willen alleen de allerbeste producten leveren, want wij weten zelf hoe frustrerend slechte pellets zijn. Gelijkwaardig zijn de German-pellets die we sinds kort ook aanbieden na deze zelf uitgebreid getest te hebben. Daarom kun je bij ons dan ook maar twee merken kopen. Maar wel merken waar we volledig achter staan!

Jazeker! Als je een speciale pellet korf hebt voor je houtkachel kunnen ook onze houtpellets in de korf. Groot pluspunt: door de droge compacte pellets heb je geen geknetter meer in je haard, zoals je dat hebt met houtblokken!

Met 6mm of 8mm bedoelen we de diameter van de pellet. 8mm zijn dus dikker en worden veelal gebruikt voor grotere industriële kachels. 6mm is voor normale pellet kachels het meest gangbaar.

Lengte: 120 cm
Breedte: 80 cm
Hoogte: 160/165 cm (afhankelijk van hoe ze worden gestapeld)

  • Diameter: 6 mm
  • Verbrandingswaarde: 4.7 kWh/kg
  • As waarde: <0,7%
  • Vochtwaarde: <10%
  • Laag chloorgas gehalte
  • ENplus A1 certificaat (hoogste kwaliteit)

Ja, onze houtpellets zijn ENplus A1 gecertificeerd (hoogste kwaliteit)

Bezorging

Jazeker! Wij bezorgen via een externe distribiteur in de Benelux

Bezorgkosten NL: € 50 per pallet

Bezorgkosten BE: € 75 per pallet

Bezorgkosten LUX:  € 90 per pallet

Jazeker. Naast dat wij bezorgen in Nederland en Belgie kun je de pellets ook afhalen bij ons op de aangegeven afhaaldagen/tijden.

Woensdag 18.00 – 20.00
Zaterdag 9.00 – 12.00
Drie Gezustersdijk 13 Vogelwaarde

Al onze bestellingen worden door het gewicht bezorgd met onze externe distributeur, met behulp van een palletwagen. Let wel op dat de goederen in principe voor op de stoep worden afgeleverd en zouden in overleg, mits goed bereikbaar, kunnen worden neergezet op de gewenste plek. Aanwezigheid bij levering is daarom handig.

Juridisch / contact

Onze algemene voorwaarden kun je hier vinden: algemene voorwaarden

Je kunt bij ons afrekenen met de volgende methodes:

iDeal
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen met je Nederlandse bankrekening.

Bankcontact
Met Bankcontact kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen met je Belgische bankrekening.

Klarna
Achteraf betalen

U kunt ons telefonisch en per e-mail contact met ons opnemen:

Telefoon: +31 6-40289913
E-mail: info@zeeuwsehoutpellets.nl

🍪 Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.